Известие

Collapse
No announcement yet.

145 1.4 TS дебитомер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Vendy
    може ли да си прецакам нещо като карам с откачен датчик?
    20/100 разход и колата спъната ...
    Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
    Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Дебитомер

Я ми кажете имам проблем с Дебитомера /това го знаете ))) / той е на фирмата Bosch , а ми казаха в едим магазин че ще ми дадат оригинален на Алфа /и не е Bosch / да им вярвам ли ще ще ми стане за колата ?
      ALFA ROMEO 145 1.4 T.SPARK 16V `00

Comment

Аз доколкото знам ориgиналния който монтира фирмата алфа ромео на Алфа Ромео 145/146 е на фирмата BOSH.
        Alfa Romeo 146 1400 L MEDIO 16V TS '00 - Бивша

Чат за съфорумци: http://clubalfaromeo.walker-bg.info/

Comment

Дебитомер

И аз така знам и то всичко под капака е на Bosch.
          Но те ме ъбеждават че е оригинално италианско на Алфа
          ALFA ROMEO 145 1.4 T.SPARK 16V `00

Comment

Да не пускам и аз нова тема за дебитомер реших да драсна тук. Номера на моя дебитомер е PBT GF30 (това го пише отпреде) 0 280 218 019 (това отзаде, но той май е нужното). Много ще съм бладорен ако има някой със същия номер дебитомер, да го сложиме само за теста. В момента карам в авариен режим и мисля че доста понахарчва и затова гледам да не я карам много много, пък и едва ли е особено полезно за колата. Ако някой знае къе мога да намеря такъв дебитомер втора ръка нека сподели. Мерси предварително!
            Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'

Comment

А сигурен ли си че е Дебитомер, щото подобни разходи идват и от прецакана Ламбда
              Mitsubishi Outlander
              Mitsubishi Space Star
              Daihatsu Terios

Comment

Ами на диагностика излезна дебитомер, а и като го разкача и се оправя, колата върви и дрържи някакви обороти но не е както трябва разбира се! От 120 става на 60 коня все едно!

Comment

Аха - ясно, ми мен ако питаш купи си нов и то от някъде с гаранция, че иначе има вариант да плачеш после доста /кат знам кви пари струват/
                  Mitsubishi Outlander
                  Mitsubishi Space Star
                  Daihatsu Terios

Comment

Купих си нов от Александър Ауто. Взех го с отсъпка оригинален Бош е. Този проблем се отстрани ходих и да ми изчистят грешките в компютъра.

Comment

Working...
                    X